Het was weer tijd voor een nieuw recept. Vandaag heb ik de broccolitonijntaart uit de Allerhande gemaakt. Een hartige taart met broccoli, tonijn en cherrytomaten. Waar je anders vaak crème fraiche gebruikt, is dat in dit recept vervangen door Griekse stijl yoghurt.
Volgens het recept zou hij in circa 35 minuten gaar moeten zijn, maar toen was hij nog erg vochtig. Heb ‘m toen nog maar wat langer in de oven laten staan. Wel iets minder warm natuurlijk.
Ik ben geen liefhebber van broccoli, maar op deze manier vond ik het zelfs erg lekker. Vulde ook heel goed, terwijl de maaltijd maar 450 kcal bevat.
Ziet er lekker uit Patricia, de tomaten geven veel vocht af. vandaar dat de taart zo nat was. Je kunt ze eventueel wat uit laten lekken. Ik heb trouwens nog een gezond recept voor een taartbodem. Als ik er aan denk mail ik die morgen even naar je. Iets bewerkelijker, lekkerder en gezonder, mmmm